Dit bidrag

Fællesskab

Fællesskab og frivillig arbejdskraft er en vigtig del i et lille samfund, når vi skal have tingene til at fungere. Vi har gennem årene formået at bygge en ny idrætshal ikke mindre end 2 gange på 25 år. Senest er en multibane kommet til i forbindelse med skolen/hallen. Derudover drives vore foreninger / fester / loppemarked af et stort korps af frivillige.

Dit bidrag

At melde sig som frivillig til et enkelt stående projekt, eller en mindre opgave kan altid være en god måde at lære de lokale at kende på, og vi er altid glade for nye hænder / ideer og hvad I måtte have at byde ind med.

Se mere under årshjul.

Slide2

Lokalrådets bidrag

Vi har i lokalrådet en ressourcebank, hvor en del borgere har givet udtryk for hvad de kan byde ind med, den kigger vi på når vi har nye opgaver/ideer der skal sættes i gang.

Hvis I skulle have lyst til at være med i forskellige opgaver eller evt. i ressourcebanken, er I mere end velkomne til at kontakte lokalrådet 

Kontakt Grønbjerg Langelund Lokalråd

Sponsorat

Har du egen virksomhed, eller er i kontankt med en virksomhed der kunne tænker sig at bidrage til vores lokalsamfund så ræk endelig ud til lokalrådet. 

Alle bidrag, store som små er velkomne.

Et sponsorat kan være i form af gevinster til tombolaen til aktive dage, hænder til arrangementer, materialer osv.

Kontakt Grønbjerg Langelund Lokalråd