KFUM Spejder

Vi rykker verden med villje

Som spejder får du venner for livet, udfordringer til både hoved og krop og så lærer du at at klare dig selv i alle livets situationer. 

 

Selv om gruppen er gammel så er lederne friske og er ikke bange for at prøve nye metoder til at få hverdagen til at blive bedre, sjovere og ikke mindst mere lærerig for spejderne. Der er fokus på bæredygtighed, udvikling, samarbejde, kommunikation, ansvar, respekt, hensynsfuldhed og selvfølgelig skal de også have det sjovt. Det lyder langt hen af vejen som en hvilken som helst virksomheds værdigrundlag. Men til forskel for mange virksomheder får spejdere disse værdier ind fra barnsben, og de lever virkelig værdierne. 

De aktiviteter vi bruger som rammen for disse værdiger handler primært om friluftsliv, natur, håndværk samt vores samfund og er inddelt i et fremadskridende program. De er derfor indrettet sådan at de færdigheder spejdere lærer et år har de mulighed for vedligeholde og videreudvikle de kommende år.

Langelund-Karlskov gruppe er en del af KFUM-Spejderne. For mere info om korpset se https://kfumspejderne.dk/om-os/.

OBS! Samarbejde med Givskud
Efter Covid-19 har vi mangel på medlemmer og ledere. Det betyder at spejderarbejdet foregår i samarbejde med spejderne i Givskud (KFUM spejderne i Givskud), og de fleste enheder har deres ugentlige møder i Givskud på Bækkelunden 26, 7323 Give.

 

Få de nyeste input fra Langelund/Karlskov gruppe på Ringhytten.dk eller vores Facebook side.

Farvekode: Familiespejder   Bæver   Ulv   Troppen   Rover   Gruppen   Helligdage